GRATULERER MED DAGEN

Hei alle sammen

I dag  har min kjære søster Malene bursdag, ho fyller 19 år i dag! Gratulerer så mye med dagen Malene. Mine gode venn Silje Devold har også bursdag i dag, gratulerer med dagen til deg og. Du må kose deg masse! Ho fyller 15 år, visst dere lurte!


Ellers i dag har jeg bare vært å kost meg masse hos Emely. For noen timer siden var jeg også en kjapp tur på senteret å byttet en genser, og kjøpte gave til Malene, sammen med mamma! Gøy.. Etter det gikk jeg bare rett til Emely igjen!

Nå er jeg hjemme fordi vi skal feire bursdagen til Malene, eller feire og feire... Se en film med familien eller no..

Bilder:

Her ser dere Malene, visst noen lurte på hvordan hun ser ut..

Og her er Silje Devold

Legger ikke ut noe bilde av  meg i dag!

-Eline

2012

Da drar jeg og emely straks til vår gode venn Helene ! Orker ikke skrive noe mere men her er noen bilder:

Meget fine bilder

-Eline

Litt travel dag

Jeg ligger altså i senga enda og er ikke klar for å ut..så jeg må kjappe meg. Jeg skal først til mormor å bake en kake til nyttårsaften, og da blir vi nok der en stund!

Så skal jeg til byen med mamma og besøke søstra mi på jobb, fordi ho har så lang dag på jobben så da.

Etter det skal vi ut å kjøpe to bru, og en alkholfri shampange(?) som jeg skal ha med til Helene på nyttårsaften!

Så helt til slutt skal vi hjem, og da må jeg finne ut av hvordan jeg skal gå på håret imorgen (nyttårsaften)! Og legge alt frem osv.

Så jeg vil nok si at denne dagen blir ganske bissig for meg!

-Eline

Ringer

Jeg glemte helt å legge ut bilde av de tre ringene jeg også kjøpte! Det var utrolig billig. 49 kroner for en og jeg kjøpte tre 50% på hver av de, så det ble bare 67 kroner! Fikk de for tydeligvis enda billigere, fette fint!

Bilde:

-Eline

Sørlandsenteret

Da har jeg just kommet hjem fra en deilig tur på senteret med Emely. Kjøpte ikke så mye selv om vi var der fra klokka 11 på morgningen til halv 9 på kvelden...ehe, men jeg koste meg veldig hvertfall!

Her er noen bilder av innkjøpet i dag:

Den shortsen her skal jeg gå med på nyttårsaften! Jeg likte den døds godt, men jeg syns den er mye finere i virkeligheten !

Litt annerledes tupetopp, men det funker! Så tar jeg bare av stroppene da.

-Eline

Wiho

Da kommer besøket om bare noen små få minutter! Wiho det blir kjempe gøy! Nå skal vi snart spise ribbe, gleder meeeeg.

Veldig dårlig bilder men men, sånn går jeg hvertfall

-Eline

Noooo!

Dette er faktisk en stor krise! Nå i ferien, rett før nyttårsaften må jeg få vondt i halsen! På nyttersaften skal jeg til Helene med mange herlige folk å kose meg, så jeg må ikke bli syk! Tror ikke jeg kommer til å bli syk men uansett så er det kjipt å ha vondt i halsen den siste dagen av 2011..

Derfor sitter jeg og drikker varm, deilig te, håp om at det skal gå over! Mens jeg skyper med Emely!

-Liker du te?

-Eline

Handle

Da kom jeg just hjem etter å ha vært rundt på 1000 butikker for å kjøpe ribbe..STRESS ! Men vi fant en din en til slutt. Vi skal jo ha besøk av pappa sin slekt imorgen, så det blir koselig!

Tok noen bilder på butikken haha, likte veldig godt et speil på den ene butikken vi var innom! Det var liksom speil i taket på en måte.. Skjønner?

-Eline

Kosedag

I dag blir det bare en stor kose dag for meg! DEILIG Nå sitter jeg og pappa å ser på tv i stua, bare slapper av!

Jeg tror jeg kommer til å blogge litt oftere for tiden fordi jeg har fått iPod og da går det så fort å slenge inn et innlegg ! Men det blir sikkert ikke så lange innlegg da, men men

-Sorry for bildestørrelsene .. Aner ikke hvordan man får lik størrelse på ipoden..

-Eline

Koser meg

Nå sitter jeg bare i stua og chiller max !! Diggi, jeg skal til å svette wordfeug(?) mot/med Emely - helt hekta! snaaakkes

-Eline

Julebesøøk

Nå har julebesøket vårt just gått hjem! Det var kjempe koselig, nå slenger jeg ut et par bilder av meg og mine søte fettere, Bendik og Mathias!! SWEET

-Har dere julebesøk jula ?

-Eline

JULEGAVER

♥Da må jeg bare beklage for null blogging på drit lenge..! Men jeg begynner bare rett på!♥

 

 

 

 

 

 

 

 


 Det var Julaften igår, og min bursdag! Jeg koste meg kjempe masse! Fikk masse fine julegaver, og bursdagsgaver! De to avene jeg ble mest fornøyd med var ipod touch-en, og mobilen♥ Jeg kan si noen ting jeg fikk: id-pudder (døds fornøyd), frisørsaks, masse tøy, penger, ipod og mobil som jeg sa, smykkestatis, mange øredobber og ringer, armbånd, en del sminke ossv.. husker ikke alt nå, men dette var hvertfall en god del av det♥

Bilder:Mobilen ba


-E


 

 

 

 

JULEROM

Innlegg av Eline


Pyntet rommet mitt kjempe koselig! Visst det går ann å si det... Tenkte jeg skulle legge ut noen bilder av rommet mitt nå, syns det er så koselig! Har fått juletree, og masse julepynt. Har blogget veldig mye i dag..så som dere sikkert skjønner..så kjeder jeg med.. ehe..


Uten pakker ↑

Med pakker↓ (uklart bilde)

Benken/pulten (?) med massejulepynt! Ser veldig rotete ut men..sån me liår de!


Nissefar ♥

Orker ikke å legge ut flere bilder nå! Rommet mitt er heller ikke dn nyeste moten for å si det slikt.. men skal heldigvis pusse opp rommet etter jul♥Gleder meg!

-Hva syns du? Har du pyntet til jul?

-Eline

TRÆNE

Da stiker jeg ned i kjællerstua å trener på vårt lille treningsrom, wiho! Skulle egentlig på zomba, men det var visst ikke i dag.. så da trener jeg hjemme!

See you!

 


Pretty woman, walken down the street....

-Eline

REGGIS

Nå har jeg tatt av reguleringen! wiho, kan ikke bli mere glad, var så sykt deilig å få av den ekkle tingen i munnen! hahah helt ubeskrivelig faktisk!

Men ja, etter jeg tok av reguleringen var meg og mamma i byen å shopept litt, eller ikke shoppet men bare skikket litt på all julepynten og alt juletøyet! Jeg fikk kjøpt meg en genser fra gina tricot. Jeg elsker den, har hatt lyst på den så lenge! Er kjempe førnøyd.

Bilde:


Redigerte det i full fres! Utrolig stygt bilde.. men her ser dere forskjellen hvertfall!Endelig!


Den nye genseren! Super førnøyd!

-Likte du genseren?

-ElineELF

Nå har jeg endelig fått sminken fra Elf! Wihoo har ventet så lenge på den, så kom den i dag! Jeg skjønte jo hvorfor det har tatt så lang tid.. og det er fordi når Maria søster, bestillte ddet, så gikk ho inn på elf.com, og ikke elf.no.. Så jeg bestilte fra utlandet..Så istedefor å betale 30 kroner i frakt, betalte jeg 200 kroner.. Det var veldig kjipt..Og når man bestiller fra utlandet så tar det mye lengre tid før du får det..

Men jeg er stort fornøyd, så her kommer bilder av sminken, ikke så mye da men:

Selveste pakken:

Koster:

1. Bamboo powder brush, 32. 66 nok

2. Bamboo poundation brush, 32.66 nok

3. Bamboo angled blush brush, 32.66 nok 

Falske øyenvipper, 8.91 nok (disse er til min søster da)

Foundation Light, 20.79 nok (kjøpte det en smule for lyst)

 

Blush Bliss ( soft blushed pink), 20,79 nokTinted Moisturiser (concealer) SPF 15 Rosy Beige, 8.91 nok

Lipstick Natural Nymph- Matte cream pink, 20.79 nok (til Maria)

Bronzers Warm (øyenskygge), 20.79 nok


Fjortis, i know!

Legger ut bilde av julekakene seinere!

-Har du bestilt sminke fra Elf før?

-Eline

JULEKAKER

Meg og mamma skal i dag, lagee julekaker! wihoo, kjempe koselig. I dag har jeg null planer og det er super deilig! Jeg skal bare være hjemme å koose meg kjempe masse! Kommer nok et innlegg seinere, og noen bilder av kakene, eller cookies`ene som vi skal lage, og pepper kakehus, visst vi klarer..OG pepperkaker!  Har hørt at det er veldig vanskelig å lage pepperkakehus, fordi det henger ikke sammen osv.. så vi får se hvordan der går..

Ikke stelt meg i det hele tatt så gidder ikke å legge ut noe bilde.., men en siste ting. Jeg føler jeg blogger veldig veldig uintresangt, så visst du bil at jeg skal blogge om  noe spesielt så send en kommenter. Det kan være alt fra outfit- til spørsmålsrunde- hårvideo- utfordringsrunde osv.. Så send inn en kommentar!

Bilder hentet fra google:

Visst mamma har forklart meg riktig, så er det sånn cookiesène skal se ut

¨

Jeg har en følelse på at vårt pepperkakehus kommer aldri til å se så fint ut...

Pepperkaker

-Liker du å bake julekaker?

-Eline

Juleball


Sorry sorry sorry for ingen blogging... Jeg har vært så utrolig stressaaaa, fordi det var juleball igår! Juleballet var drit gøy! Jeg koste meg kjempe masse. Maria min søster stelte meg, så gikk jeg til helle å gjorde litt detaljer, og kledde ¨på meg kjolen. Jeg skulle egentlig legge ut bilder igår, av tøyet og skoene osv..  men klarte å glemme det..

Ikveld skal jeg bare være hjemme med kjøre mamma. Vi skal se på Idol, og Nissene over skog og hei! Elsker det programmet!! Så sinnsykt morsomt

Helle og Emely som har bildene på kameraet, og ho har ikke lagt de ut enda, så disse bildene er veldig rare! Men når de legger ut bildene lager jeg et innlegg medd bare bilder fra Juleballet. (tok bare på kjolen i full fart)

Her er bilder noen bilder av det jeg gikk i på Juleballet :

Sko fra Mani, 499 nok:Kjole fra H & M, 199 nok (utrolig billig til juleball)Kosesokker!

Øredobber fra H & M, husker ikke pris.. Ring fra Morris, 80 nok.

Her kommer noen bilder fra Juleballet, ikke så mange, så legger ut flere seinere:

Helle- Emely- Eline- Hanna- Mathea- Frida

Helle- Emely- Eline- Hanna- Mathea- Frida


Emely- Snorre- Eline (meg)


Sigurd og Helle, søteste


Stine- Natasha- Mohammed- Camilla- Deniz(helt fremerst)- Eline- Frida- Silje- Sigurd- Sebastian- Helle- Laurits- Emely

-Hva syns du om Julleball-tingene?

-.Eline 

CAN`T WAIT

Hello alle sammen

Noen som er enige i at naturfag er bare det verste faget?.. Det sier jeg fordi vi har  prøve i det imorgen, så vanskelig! Vi har om enheter, synet, hypotese og masse mer jeg ikke aner hva er!  Satser på en 2-3..

Men nok om deet, fordi nå må jeg bare si en ting: JEG GLEDER EMG VILLT TIL JULEBALLET SOM ER IMORGEN!! can`t wait rett og slett. Jeg tenkte jeg skulle legge ut et bilde hvor jeg viser min kjole, skoene, og ja det er jo egentlig deet, eller og øredobbene kanskje og ja.. Jeg kulle egentlig legge det ut nå, men kjolen er hos tanten min fordi ho har sydd den opp, den var så lang...-.- Håper den blir fin. Det er ikke den fineste kjolen da, men greit nok! Jeg er veldig liten, elelr lav, så ejg passer nesten ingen, såe da ble det den.

Jeg legger ut bilder av juleballtøyet og det etterpå, nå må jeg tilbake til naturfags øving..wiho..:


Nydelig som alltid..

Btw i dag har jeg og Emely tatt sol, og jeg fikk faktisk litt skill, wiho!                                                                                               Tips: visst dere vil ta sol billigere så ta det med ei til, derfor tok meg og Emely sammen, mye billigere!

-Har dere juleball på skolen deres?

-Eline

STRIPER HÅRET

Hei

Sitter bare å chiller  med stripe dings i håret!  wihoo! Jeg skal stripet håret lyyst. Gjør det mest fordi jeg vill ha håret lyseret, og siden det er juleball på torsdag og julaften OG nyttersaften snart, så.. hahah! Jeg håper jo det blir fint da, og at det ikke blir gult eller hvitt osv.. De andre gangene jeg har gjort det, har det blitt bra! Så tror det går fint.

Kameraet er helt tomt for strøm, så fikk ikke tatt så mange bilder, tok et før det slo seg av, så tar jeg bare noen webbilder nå! Bilde av resultatet kommer seinere, tror jeg:


Her ser dere altså hvordan håret er nå, ooog den fine mannen på mitt hårstripe hånkleet.


Bak, ser jo helt galt ut.. ehe..

Åj, nei det bilde som var på kameraet kom selvfølgelig ikke med, fordi minnekortet lå i pc-en, så når jeg tok bilde så kommer det jo ikke med... ehe.. bra eline!

-Har du stript håret før?

-Eline

 

 

KONKURRANSE

Hei

Nå har jeg meldt meg på en konkurranse. Har ikke blogget på en stund nå, men men.. Jeg har ikke egntlig noe å skrive om nå heller. Nå skal jeg se på Nissene over skog og hei, sammen med mamma og pappa. Litt koselig da. I dag har jeg hvert på senteret med Frida å kjøpt julegaver. Så nå er jeg ferdig med alle, nesten..

Her under ser dere noe om konkurranse, tror jeg.. visst det kommer opp... Håper på det!

Nydelig bilde..

-Visst ikke linken kommer opp, så har dere linken    her: http://kampanje.blogg.no/1323508109_adam_og_eva_deler_ut_.html#spredning gå inn å bli med i konkuransen du og!

-Eline

 

 

Drømmer du om en jobb innenfor styling og fashion? Sjekk ut videoen om Adam og Eva Skolen nedenfor!

Det er også mulig å søke seg inn på skolen ved å klikke HER

Klikk her for konkurransen hvor Adam og Eva deler ut produkter til 50 bloggere!

LOFTET MTV

Hallais


I dag er det eldelig fredag! Wiho, tror jeg skal ta meg en tur på loftet mtv i dag, vet ikke helt! Har ingen planer såee... Emely er i Skien nå så har ikk hørt noe fra ho siden skolen i dag. Ho blogger jo aldri, men uansett, så blogger jeg.. dårlig setning. Men hvertfall, i dag elelr istad var jeg og Frida og tok sool! Wii, jeg fikk faktisk litt skille, men ikke mye. Juleballet er på torsdag denne uken som kommer, så jeg ksal ta sol på mandag og onsdag og, tror jeg.. Hvertfall på mandag. Da skal jeg ta med Helle, Frida og Emely.

Veldig unitresangt innlegg, men ja  ja....

Drit dårlig bilde, webb....  (Man ser uansett ikke at jeg har fått noe farge på dette kameraet..)

-Hva skal du i dag?

-Eline

HEELG

Hei

Nå har ikke jeg blogget på lenge lenge...ops! Soryy for det, men jeg har hatt fire prøver denne uken, så har hatt så sinnsykt mye å gjøre, så jeg skylder på det...  I dag har ejg bare vært hjemme, veldig uitresangt, så jeg tenkte jeg skulle fortelle litt om hva jeg skal i helga.

Imorgen har ejg egentlig ingen planer, bortsett fra at jeg skal ta sol (solarium) sammen med Frida, eller tror Frida kunne. Så kanskje jeg og Frida finner på noe resten av dagen, vet ikke helt enda. Fordi i dag i gymmen så dylta noen borti ho fikk nesten hjerrystelse, så nå må ho kanskje til legen osv.. GOD BEDRING FRIDA!

På lørdag skal jeg hvertfall på senteret. Mamma skal på jobb klokka 11, så da får jeg bare tvinge meg opp tidligt å bli med ho. Enten så får jeg med meg noen på senteret, elelr så går jegbare alene, og blir kjappt ferdig! Jeg skal nemlig handle julegaver, det er jo litt koselig. Så skal ejg handle litt tilbehør til juleballet.

Juleballet er jo alrede på torsdag neste uke, blir drit gøy! Gleder meg kjempe masse! Så hvertfall skal ejg på senteret å kjøpe julegaver til Mathea, Hanna, Frida, Emely, Martine og Maria Owing.

Dette ble et veldig veldig uintresangt innlegg, men jaja nyt det...

Nydelige bilder av meg om kvelden ...:Haha måtte bare ta et bilde av det nydelige nissehuset vår. Ganske morsomt, men hvert år tar vi opp dette nissehuset med fullt av nisser, så koselig!

 Det egentlig lys i huset, men kontakten var ikke i..

-Hva skal du  i helgen?

-Eline

PAKKE INN

Hei

I dag har jeg ikke fått blogge noe, tror jeg ..... Men har ikke gjort så mye  dag, så tror ikke det har så mye å si.. Men hvertfall visst noen lurte, så skal jeg og mamma pakke inn litt gaver nå! Er jo litt koselig å høre på julemusikk og pakke inn pakker. Pakkene er selvfølgelig ikke til meg, da hadde jo selvfølgelig ikke jeg pakket dem inn selv,. Det er til Maria og Malene(søstre) og fettere og kusiner osv..

Så det blir koselig, jeg orker ikke å ta bilde å legge inn på pc-en bare får å se hvor stygg jeg ser ut nå så..slenger inne et koselig bilde fra google!

Syns dette bilde var litt søtt

-Gleder du deg til jul'?

-Eline

LOVE IT

Hallais

Jeg må bare begynne med å si at jeg er så utrolig glad i julelys! Nå kom vi hjem for ikke så lenge siden, og jeg må bare si at jeg elsker juslelys. Det er så mange som alrede har satt opp så mye julelys, kan ikke få si det nok, det er bare så KOSELIG!

Jeg tok noen bilder av noen hus som har satt opp litt julelys, jeg har jo verdens dårligste kamera,så bildene er utrolig dårlige. Men uansett så er den en smakebit på julelys. Veldig kjedelig innlegg egentlig, men pytt pytt!


Syns akkurat dette var så utrolig koselig!


Kom hjem så ser jeg denne lille tassen ligge å chille (MONS)

-Syns du det er koselig med julelys?

-Eline

Definitely mabye

Hei

Meg, pappa og mamma skal egentlig til å se en film somm heter "definitely mabye", den kommer på TV så aner ikke om den er bra. Men så sier mamma plutselig, "vi skal ikke ta en kjøretur da?" jeg bare "woot"haha, men siden jeg har sittet inne så lenge nå, så var det litt deilig å gjøre noe, så nå tror jeg mamma, pappa og meg tar oss en kjøretur å ser på huser som har pyntet med julelys og julepynt, kjempe koselig!

-Har du sett filmen, er den bra?

-Elin

TURN SHOW

Hello

Nå sitter jeg bare å slakker`n! Kom just hjem fra Gimlehallen, jeg var der med Rikke, og vi så på turshow! Wiho i kom egentlig for å se Mathea, men var mange flere der som jeg kjenner og noen jeg vet hem er, så det var kjempe gøy! Må innrømme at det var litt dyrt i forhold til hvor gøy det var, men men. Til dere som lurte som kostet det 150kr. Men der var gøy uansett

Nå bare chiller jeg i stua, og i dag tror ejg bare jeg skal være hjemme med familien å kose meg! Har ikke blitt noe blogging på meg i dag, men kaster sikkert inn et innlegg seinere.

Nydelige bilder av meg (Leo, hunden min)    :


Leoooo, han ser veldig sur ut....men han var ikke det! Hahah..

-Hva skal du i kveld?

-Eline

 

Bestille wiho

Hei

Jeg kjeder meg litt akkurat nå, så jeg tenkte jeg skulle legge inn noen bilder for hva jeg skal bestille her: http://eyeslipsface.no/. Jeg la jo ut et innlegg for litt siden, i går tror jeg, om at den nettsiden er det veldig mye billig og bra å kjøpe til venner til jul for eks. Jeg syns det var veldig mye jeg har lyst på der selv, som  hvertfall ser bra ut som jeg skal bestille. Wihoo! Det koster 36.00nok for frakt, så det er jo veldig billig. Så alt det jeg skulle ha+ frakt ble til sammen 329.00nok! Veldig billig syns nå jeg, siden det var en del jeg skulle ha. Men jeg  orker ikke å legge ut bilde av alt jeg skal bestille da, siden det er en del.

Here we goe:

Concealer 13.59nok. Helt sykt billig syns nå jeg, nå vet jeg jo ikke hvor bra det er, men har hørt det er nok så bra!

Mineral Glow 45.30nok

 

Foundation 63.42nok (fire forskjellige farger)

 

Foundation 31.71NOK  (Ligner veldig på det øverste, men det er det ikke)

Så er det noen koster og diverse i tilegg, men det er ikke så intresangt, så gidder ikke å legge det ut.

-Bestiler du fra eyeslipsface.no ?

-Eline

HELG

Hei

Jeg kan jo begynne med å si sorry for null blogging. Jeg har vært litt opptatt med lekser osv..så jeg har ikke fått blogget. Men i dag skal jeg altså ingenting, eller på kvelden skal jeg på loftet. Loftet er en plass i Misjonskirka man trefer mange fine folk, og koser oss veldig! Jeg må dit pågrunn av at jeg er jo konfimant i år, og jeg konfirmerer meg i den kirka. Så i dag skal alle konfirmantene presenteres for loftet eller ja.. Blir sikkert kjempe gøy!

Veldig kjedelig innlegg, men just kommet hjem fra skolen så er så sliten, så derfor orker jeg ikke å skrive mere..

Nydelig bilde eller hva..hentet fra google.com!

Orker ikke å legge ut bilde av meg i dag heller. Men må bare si en ting, jeg føler jeg ikkke har noe å blogge om for tiden. E så kjedelig å bare skrive hver dag hva jeg skal og hva jeg har gjort. Så den en kommentar under i kommentarfeltet om et tips om hva jeg kan blogge om. Kan for eks være: spørsmålsrunde, videoblogg om ett eller annet, video av rommet mitt, hårideo, sminkevideo osv...

-Syns du det er deilig med helg?

-Eline

TIPS

Hei

Nå vil jeg bare si at jeg har fått et veldig bra tips av Hanna, eller tips og tips da men. Jeg skal kjøpe gave til en del venner. Og hvilken jente ønsker seg ikke sminke? Elf er jo et veldig bra merke, eller syns nå hvertfall jeg da. Så sa hanna til meg at på denne linken her:  http://www.eyeslipsface.com så har de masse masse bra sminke. Og ikke bare det, det er super billig! For et pudder koster det kanskje 23 kroner ca. Jeg fant et veldig bra pudder som er tredelt, det er tre forskjellige pusser i et pusser. Og det kostet bare 46 kroner. Veldig billig. Det er også leppestifter til bare 13 kroner osv. Et kjempe kjempe bra gavetips, syns nå jeg!

Men nå må jeg gå fordi ejg skal se på Hotel Cæsar. Elsker det programmet! Visst noen lurer på om hvem hanna er, så sjekk ut denne bloggen her: http://rhew.blogg.no/ Dette er Hanna og Rebacca sin blogg! Kjempe bra!

-Har du bestilt sminke på elf før?

-Eline

STEM PÅ OSS!

Hei

http://stemfrem.no/M_Pages/Index/1419?entryid=1433

Vær så grei og stem på oss, vi har virkelig lyst til svergie! Hjelp oss å komme på tur!

DAGEN MIN

Hei

Nå kom jeg just hjem fra skoen.. Vi sluttet ti på halv 1, men stod å pratet veldig lenge med Andreas og Maria. Idag går dagen min for det meste ut på å øve til mattetentamen. Er jeg heldig, så slipper ejg å ta den på fredag, men at jeg heller tar den en dag i neste uke, vile vært topp! Da får jeg litt tid i helge som jeg kan øve til, ville vært supert. Jeg skal til å gjøre lekser nå, så sklal jeg spise middag når mamma  og pappa kommer hjem, mere lekser, så på tur med hunden min. HATER å gå på tur med Leo. Sløsing av tid, men det må jo gjøres..

Webbilder igjen....:


 


 

MATTETENTAMEN

Hei

Nå er jeg egentlig fortsatt syk-.- men jeg bgynner å bli mye bedre, og det er jo veldig positivt, siden det er sinnsykt kjedelig å sitte på matte heldags å ha vodt i magen og hode og ja...(matte heldagsen er imorgen btw) Så  jeg håper jeg blir frisk til imorgen. I dag har hele dagen min gått til å øve på matten egentlig, bortsett fra at  jeg så på en Harry Potter film, med min søster for en stund siden da.. Men siden jeg ikke har vært på skolen har jeg jo hatt mye tid til å øve på, så det er jo bra. Jeg har øvd MYE men kan fremdeles ikke halvparten, så det er jo fette fint...

Men nå må jeg øve videre, bilder av matte..intresangt...(syk, så ikke bilder av meg):

 

 

 

 

 

 

 

AWKWARD

Hei

Nå ligger ejg altså i sofaen i stua med hodeverk, vondt i magen og bare veldig slapp. Aner egentlig ikke om jeg er syk eller..om ja, aner ikke. Ligger å ser på "AWKWARD", drit gøy program som går på MTV.  Idag legger jeg heller ikke ut bilde av meg, fordi jeg har ike stelt meg i det hele tatt. Jeg har ikke engang kledd meg, går i pysjamas.

Bilder av programmet:

-Har du sett Awkward før?

-Eline

Chilling

Hei

Nå kom jeg just inn døra. Jeg har jo sovet hos Emely som dere sikkert har fått med dere. Det var super koselig, vi hadde det kjempe gøy. Vi stod opp klokka halv ti og da var det bare å spise å rett på kamp. Emely skulle spille håndballkamp, og var med å så på. Desverre tapte de, men det var en gøy kam likevell. Emely syns jo jeg da, var desidert banens beste! Men alle jentene var flinke

I dag eller nå skal jeg rydde rommet.. så skal jeg kanskje gå med Rikke i kveld, men det er bare kanskje..!

Orker ikke å legge ut noen bilder nå..ser helt helt gal ut! Så det blir et lite happy day smiley!

-Eline

Kose fredag!

Hei

Nå sitter Eline og meg i senga mi, og wiliam da. Vi sitter bare og chiller nå, begger er vell egentlig ganske slitne og trøtte. Tidliger i dag spiste vi pizza, så på idol, snakka og bare koste oss. Orker ikke skrive så mye så vi bare legger inn et par bilder, ikke så mange men, men.

 

 


Kjører svart/hvitt bilder her ja!

- Emely og Eline♥

RleeeHello alle søte

Nå har Emely just gått hjem. Ho ble hentet for bare 5minutter siden, noe i den duren. Planen da Emely ble med meg hjem etter skolen, var å være hjemme hos meg å øve masse masse til RLE, men istedenfor ble det bare masse tulling, og latterkrampe. Og vi var tilog med så barslige at vi spilt "Play with fire" og et annt spill som ejg ikke aner hva heter. Lattis hele tiden.

Så siden meg og Emely nesten ikke fikk øvd noe, må  jeg sitte å øve nå. Må få 5 på denne framføringen siden da får jeg 5 i tandpunkt, wii. VELDIG bra til å være meg skal jeg si deg.  Så da har jeg ikke tid til å blogge mere, fordi jeg mp øve...som sagt...

Så her kommer noen bilder jeg bare tok akkurat nå, sorry webbilder. Here we go: Så klarte jeg å faila så sykt, så jeg glemte "u"-en i "Buddhismen"....

For dere som hadde veldig lyst å se min fine plakat(?)..Så er jo jeg et geni(?) så jeg tar å skriver hele teksten bakpå, så jeg har notater bak. GENIALT!

-Hat du på mye fremføringer på skolen?

-Eline

Trenger header?

Hei

Nå har jeg og Emely tenkt litt på det med header. Vi har jo ikke noe header nå, eller vi har bare stappet inn et bile av hver av oss..ehe.. Så vi lurte på om du kanskje hadde lyst å lage et til oss. Visst du syns det er gøy å mixe og trixe litt, så har vi jobben for deg. Bare send en kommentar i kommentarfeltet, og spør om du lurer på noe.

Veldig koselig om du hadde hatt lyst å lage en header til oss!

Meget fint bilde av Emely og meg. Tenkte vi måtte ha litt humor innblandet..!

-Har du lyst å lage en header til oss?

-Eline og Emly

Tur med Leo...

Hei

Nå vet jeg at jeg har blogget veldig mye, litt for mye liksom. men uansett så blogger jeg enda litt til. Idag er sånn dag, hvr jeg må finne på noe med noen, eller så sitter jeg bare på pc-en hele tiden. Klarer ikke å øve til RLE-fremføringen, matte heldags, engelsk heldags elelr noe.. Men hvertfall, nå skal jeg om 10 minutter ca, på butikken med Leo, Buddy(hunden min, hunden til hanna), Hanna og Bugga (Sebastian). Hater egentlig å gå med Leo, men det må jo gjøres. Passet ganske bra, siden både meg og Hanna trengte noe godis til heldagsen imorgen! Odi siden meg og Hanna er så gode venner, og Buddy og Leo er homovenner, og Bugga er en taper, så passet det perfekt!

Sorry for webbbilder


 

Lei meg for at jeg må gå med Leo..Men glad for at Hanna, Bugga og Buddy blir med!

-Har du hund du må gå ofte på tur med..?

-Eline

Justin Bieber sanger, HEKTA

Hei

Nå la jeg ut et innlegg for ikke lenge siden. men jeg må bare dele noen av de nye sangene av Justin Bieber. Jeg er så hekta på noen av de at det er helt syykt! So here we go:

 

 
Justin Bieber: Only Thing I Ever Get For Christmas


Justin Bieber: Christmas Eve


Justin Bieber: Silent Night


Justin Bieber: Mistletoe
 
Må innrømme at den siste sangen, begynner jeg å bli ganske lei av.. Hørte på den hele tiden før, men den er fortsatt VELDIGA fin!
 
-Hørt noen av disse, hekta?
 
-Eline


 

 Velkommen!
Vi er da to jenter fra Kristiansand, Eline og Emely!Begge er 14 og vi går på samme skole. Mange ser på oss som tvillinger, vi er ganske like kan man si. Så er vi jo altså bestevenner, og tenkte vi kunne lage en blogg, og se hvordan det går!

arkiv


Januar 2012
Desember 2011
November 2011

kategorier


Blogg
hverdag

favoritter


blogg.no
Få din egen blogg!

designet er laget av:


Caroline Maria

TIL TOPPEN AV BLOGGEN
hits