CAN`T WAIT

Hello alle sammen

Noen som er enige i at naturfag er bare det verste faget?.. Det sier jeg fordi vi har  prøve i det imorgen, så vanskelig! Vi har om enheter, synet, hypotese og masse mer jeg ikke aner hva er!  Satser på en 2-3..

Men nok om deet, fordi nå må jeg bare si en ting: JEG GLEDER EMG VILLT TIL JULEBALLET SOM ER IMORGEN!! can`t wait rett og slett. Jeg tenkte jeg skulle legge ut et bilde hvor jeg viser min kjole, skoene, og ja det er jo egentlig deet, eller og øredobbene kanskje og ja.. Jeg kulle egentlig legge det ut nå, men kjolen er hos tanten min fordi ho har sydd den opp, den var så lang...-.- Håper den blir fin. Det er ikke den fineste kjolen da, men greit nok! Jeg er veldig liten, elelr lav, så ejg passer nesten ingen, såe da ble det den.

Jeg legger ut bilder av juleballtøyet og det etterpå, nå må jeg tilbake til naturfags øving..wiho..:


Nydelig som alltid..

Btw i dag har jeg og Emely tatt sol, og jeg fikk faktisk litt skill, wiho!                                                                                               Tips: visst dere vil ta sol billigere så ta det med ei til, derfor tok meg og Emely sammen, mye billigere!

-Har dere juleball på skolen deres?

-Eline

STRIPER HÅRET

Hei

Sitter bare å chiller  med stripe dings i håret!  wihoo! Jeg skal stripet håret lyyst. Gjør det mest fordi jeg vill ha håret lyseret, og siden det er juleball på torsdag og julaften OG nyttersaften snart, så.. hahah! Jeg håper jo det blir fint da, og at det ikke blir gult eller hvitt osv.. De andre gangene jeg har gjort det, har det blitt bra! Så tror det går fint.

Kameraet er helt tomt for strøm, så fikk ikke tatt så mange bilder, tok et før det slo seg av, så tar jeg bare noen webbilder nå! Bilde av resultatet kommer seinere, tror jeg:


Her ser dere altså hvordan håret er nå, ooog den fine mannen på mitt hårstripe hånkleet.


Bak, ser jo helt galt ut.. ehe..

Åj, nei det bilde som var på kameraet kom selvfølgelig ikke med, fordi minnekortet lå i pc-en, så når jeg tok bilde så kommer det jo ikke med... ehe.. bra eline!

-Har du stript håret før?

-Eline

 

 

KONKURRANSE

Hei

Nå har jeg meldt meg på en konkurranse. Har ikke blogget på en stund nå, men men.. Jeg har ikke egntlig noe å skrive om nå heller. Nå skal jeg se på Nissene over skog og hei, sammen med mamma og pappa. Litt koselig da. I dag har jeg hvert på senteret med Frida å kjøpt julegaver. Så nå er jeg ferdig med alle, nesten..

Her under ser dere noe om konkurranse, tror jeg.. visst det kommer opp... Håper på det!

Nydelig bilde..

-Visst ikke linken kommer opp, så har dere linken    her: http://kampanje.blogg.no/1323508109_adam_og_eva_deler_ut_.html#spredning gå inn å bli med i konkuransen du og!

-Eline

 

 

Drømmer du om en jobb innenfor styling og fashion? Sjekk ut videoen om Adam og Eva Skolen nedenfor!

Klikk her for konkurransen hvor Adam og Eva deler ut produkter til 50 bloggere!

LOFTET MTV

Hallais


I dag er det eldelig fredag! Wiho, tror jeg skal ta meg en tur på loftet mtv i dag, vet ikke helt! Har ingen planer såee... Emely er i Skien nå så har ikk hørt noe fra ho siden skolen i dag. Ho blogger jo aldri, men uansett, så blogger jeg.. dårlig setning. Men hvertfall, i dag elelr istad var jeg og Frida og tok sool! Wii, jeg fikk faktisk litt skille, men ikke mye. Juleballet er på torsdag denne uken som kommer, så jeg ksal ta sol på mandag og onsdag og, tror jeg.. Hvertfall på mandag. Da skal jeg ta med Helle, Frida og Emely.

Veldig unitresangt innlegg, men ja  ja....

Drit dårlig bilde, webb....  (Man ser uansett ikke at jeg har fått noe farge på dette kameraet..)

-Hva skal du i dag?

-Eline

HEELG

Hei

Nå har ikke jeg blogget på lenge lenge...ops! Soryy for det, men jeg har hatt fire prøver denne uken, så har hatt så sinnsykt mye å gjøre, så jeg skylder på det...  I dag har ejg bare vært hjemme, veldig uitresangt, så jeg tenkte jeg skulle fortelle litt om hva jeg skal i helga.

Imorgen har ejg egentlig ingen planer, bortsett fra at jeg skal ta sol (solarium) sammen med Frida, eller tror Frida kunne. Så kanskje jeg og Frida finner på noe resten av dagen, vet ikke helt enda. Fordi i dag i gymmen så dylta noen borti ho fikk nesten hjerrystelse, så nå må ho kanskje til legen osv.. GOD BEDRING FRIDA!

På lørdag skal jeg hvertfall på senteret. Mamma skal på jobb klokka 11, så da får jeg bare tvinge meg opp tidligt å bli med ho. Enten så får jeg med meg noen på senteret, elelr så går jegbare alene, og blir kjappt ferdig! Jeg skal nemlig handle julegaver, det er jo litt koselig. Så skal ejg handle litt tilbehør til juleballet.

Juleballet er jo alrede på torsdag neste uke, blir drit gøy! Gleder meg kjempe masse! Så hvertfall skal ejg på senteret å kjøpe julegaver til Mathea, Hanna, Frida, Emely, Martine og Maria Owing.

Dette ble et veldig veldig uintresangt innlegg, men jaja nyt det...

Nydelige bilder av meg om kvelden ...:Haha måtte bare ta et bilde av det nydelige nissehuset vår. Ganske morsomt, men hvert år tar vi opp dette nissehuset med fullt av nisser, så koselig!

 Det egentlig lys i huset, men kontakten var ikke i..

-Hva skal du  i helgen?

-Eline

PAKKE INN

Hei

I dag har jeg ikke fått blogge noe, tror jeg ..... Men har ikke gjort så mye  dag, så tror ikke det har så mye å si.. Men hvertfall visst noen lurte, så skal jeg og mamma pakke inn litt gaver nå! Er jo litt koselig å høre på julemusikk og pakke inn pakker. Pakkene er selvfølgelig ikke til meg, da hadde jo selvfølgelig ikke jeg pakket dem inn selv,. Det er til Maria og Malene(søstre) og fettere og kusiner osv..

Så det blir koselig, jeg orker ikke å ta bilde å legge inn på pc-en bare får å se hvor stygg jeg ser ut nå så..slenger inne et koselig bilde fra google!

Syns dette bilde var litt søtt

-Gleder du deg til jul'?

-Eline

LOVE IT

Hallais

Jeg må bare begynne med å si at jeg er så utrolig glad i julelys! Nå kom vi hjem for ikke så lenge siden, og jeg må bare si at jeg elsker juslelys. Det er så mange som alrede har satt opp så mye julelys, kan ikke få si det nok, det er bare så KOSELIG!

Jeg tok noen bilder av noen hus som har satt opp litt julelys, jeg har jo verdens dårligste kamera,så bildene er utrolig dårlige. Men uansett så er den en smakebit på julelys. Veldig kjedelig innlegg egentlig, men pytt pytt!


Syns akkurat dette var så utrolig koselig!


Kom hjem så ser jeg denne lille tassen ligge å chille (MONS)

-Syns du det er koselig med julelys?

-Eline

Definitely mabye

Hei

Meg, pappa og mamma skal egentlig til å se en film somm heter "definitely mabye", den kommer på TV så aner ikke om den er bra. Men så sier mamma plutselig, "vi skal ikke ta en kjøretur da?" jeg bare "woot"haha, men siden jeg har sittet inne så lenge nå, så var det litt deilig å gjøre noe, så nå tror jeg mamma, pappa og meg tar oss en kjøretur å ser på huser som har pyntet med julelys og julepynt, kjempe koselig!

-Har du sett filmen, er den bra?

-Elin

TURN SHOW

Hello

Nå sitter jeg bare å slakker`n! Kom just hjem fra Gimlehallen, jeg var der med Rikke, og vi så på turshow! Wiho i kom egentlig for å se Mathea, men var mange flere der som jeg kjenner og noen jeg vet hem er, så det var kjempe gøy! Må innrømme at det var litt dyrt i forhold til hvor gøy det var, men men. Til dere som lurte som kostet det 150kr. Men der var gøy uansett

Nå bare chiller jeg i stua, og i dag tror ejg bare jeg skal være hjemme med familien å kose meg! Har ikke blitt noe blogging på meg i dag, men kaster sikkert inn et innlegg seinere.

Nydelige bilder av meg (Leo, hunden min)    :


Leoooo, han ser veldig sur ut....men han var ikke det! Hahah..

-Hva skal du i kveld?

-Eline

 

Bestille wiho

Hei

Jeg kjeder meg litt akkurat nå, så jeg tenkte jeg skulle legge inn noen bilder for hva jeg skal bestille her: http://eyeslipsface.no/. Jeg la jo ut et innlegg for litt siden, i går tror jeg, om at den nettsiden er det veldig mye billig og bra å kjøpe til venner til jul for eks. Jeg syns det var veldig mye jeg har lyst på der selv, som  hvertfall ser bra ut som jeg skal bestille. Wihoo! Det koster 36.00nok for frakt, så det er jo veldig billig. Så alt det jeg skulle ha+ frakt ble til sammen 329.00nok! Veldig billig syns nå jeg, siden det var en del jeg skulle ha. Men jeg  orker ikke å legge ut bilde av alt jeg skal bestille da, siden det er en del.

Here we goe:

Concealer 13.59nok. Helt sykt billig syns nå jeg, nå vet jeg jo ikke hvor bra det er, men har hørt det er nok så bra!

Mineral Glow 45.30nok

 

Foundation 63.42nok (fire forskjellige farger)

 

Foundation 31.71NOK  (Ligner veldig på det øverste, men det er det ikke)

Så er det noen koster og diverse i tilegg, men det er ikke så intresangt, så gidder ikke å legge det ut.

-Bestiler du fra eyeslipsface.no ?

-Eline

HELG

Hei

Jeg kan jo begynne med å si sorry for null blogging. Jeg har vært litt opptatt med lekser osv..så jeg har ikke fått blogget. Men i dag skal jeg altså ingenting, eller på kvelden skal jeg på loftet. Loftet er en plass i Misjonskirka man trefer mange fine folk, og koser oss veldig! Jeg må dit pågrunn av at jeg er jo konfimant i år, og jeg konfirmerer meg i den kirka. Så i dag skal alle konfirmantene presenteres for loftet eller ja.. Blir sikkert kjempe gøy!

Veldig kjedelig innlegg, men just kommet hjem fra skolen så er så sliten, så derfor orker jeg ikke å skrive mere..

Nydelig bilde eller hva..hentet fra google.com!

Orker ikke å legge ut bilde av meg i dag heller. Men må bare si en ting, jeg føler jeg ikkke har noe å blogge om for tiden. E så kjedelig å bare skrive hver dag hva jeg skal og hva jeg har gjort. Så den en kommentar under i kommentarfeltet om et tips om hva jeg kan blogge om. Kan for eks være: spørsmålsrunde, videoblogg om ett eller annet, video av rommet mitt, hårideo, sminkevideo osv...

-Syns du det er deilig med helg?

-Eline

TIPS

Hei

Nå vil jeg bare si at jeg har fått et veldig bra tips av Hanna, eller tips og tips da men. Jeg skal kjøpe gave til en del venner. Og hvilken jente ønsker seg ikke sminke? Elf er jo et veldig bra merke, eller syns nå hvertfall jeg da. Så sa hanna til meg at på denne linken her:  http://www.eyeslipsface.com så har de masse masse bra sminke. Og ikke bare det, det er super billig! For et pudder koster det kanskje 23 kroner ca. Jeg fant et veldig bra pudder som er tredelt, det er tre forskjellige pusser i et pusser. Og det kostet bare 46 kroner. Veldig billig. Det er også leppestifter til bare 13 kroner osv. Et kjempe kjempe bra gavetips, syns nå jeg!

Men nå må jeg gå fordi ejg skal se på Hotel Cæsar. Elsker det programmet! Visst noen lurer på om hvem hanna er, så sjekk ut denne bloggen her: http://rhew.blogg.no/ Dette er Hanna og Rebacca sin blogg! Kjempe bra!

-Har du bestilt sminke på elf før?

-Eline

STEM PÅ OSS!

Hei

http://stemfrem.no/M_Pages/Index/1419?entryid=1433

Vær så grei og stem på oss, vi har virkelig lyst til svergie! Hjelp oss å komme på tur!

DAGEN MIN

Hei

Nå kom jeg just hjem fra skoen.. Vi sluttet ti på halv 1, men stod å pratet veldig lenge med Andreas og Maria. Idag går dagen min for det meste ut på å øve til mattetentamen. Er jeg heldig, så slipper ejg å ta den på fredag, men at jeg heller tar den en dag i neste uke, vile vært topp! Da får jeg litt tid i helge som jeg kan øve til, ville vært supert. Jeg skal til å gjøre lekser nå, så sklal jeg spise middag når mamma  og pappa kommer hjem, mere lekser, så på tur med hunden min. HATER å gå på tur med Leo. Sløsing av tid, men det må jo gjøres..

Webbilder igjen....:


 


 

MATTETENTAMEN

Hei

Nå er jeg egentlig fortsatt syk-.- men jeg bgynner å bli mye bedre, og det er jo veldig positivt, siden det er sinnsykt kjedelig å sitte på matte heldags å ha vodt i magen og hode og ja...(matte heldagsen er imorgen btw) Så  jeg håper jeg blir frisk til imorgen. I dag har hele dagen min gått til å øve på matten egentlig, bortsett fra at  jeg så på en Harry Potter film, med min søster for en stund siden da.. Men siden jeg ikke har vært på skolen har jeg jo hatt mye tid til å øve på, så det er jo bra. Jeg har øvd MYE men kan fremdeles ikke halvparten, så det er jo fette fint...

Men nå må jeg øve videre, bilder av matte..intresangt...(syk, så ikke bilder av meg):

 

 

 

 

 

 

 

AWKWARD

Hei

Nå ligger ejg altså i sofaen i stua med hodeverk, vondt i magen og bare veldig slapp. Aner egentlig ikke om jeg er syk eller..om ja, aner ikke. Ligger å ser på "AWKWARD", drit gøy program som går på MTV.  Idag legger jeg heller ikke ut bilde av meg, fordi jeg har ike stelt meg i det hele tatt. Jeg har ikke engang kledd meg, går i pysjamas.

Bilder av programmet:

-Har du sett Awkward før?

-Eline

Chilling

Hei

Nå kom jeg just inn døra. Jeg har jo sovet hos Emely som dere sikkert har fått med dere. Det var super koselig, vi hadde det kjempe gøy. Vi stod opp klokka halv ti og da var det bare å spise å rett på kamp. Emely skulle spille håndballkamp, og var med å så på. Desverre tapte de, men det var en gøy kam likevell. Emely syns jo jeg da, var desidert banens beste! Men alle jentene var flinke

I dag eller nå skal jeg rydde rommet.. så skal jeg kanskje gå med Rikke i kveld, men det er bare kanskje..!

Orker ikke å legge ut noen bilder nå..ser helt helt gal ut! Så det blir et lite happy day smiley!

-Eline

Kose fredag!

Hei

Nå sitter Eline og meg i senga mi, og wiliam da. Vi sitter bare og chiller nå, begger er vell egentlig ganske slitne og trøtte. Tidliger i dag spiste vi pizza, så på idol, snakka og bare koste oss. Orker ikke skrive så mye så vi bare legger inn et par bilder, ikke så mange men, men.

 

 


Kjører svart/hvitt bilder her ja!

- Emely og Eline♥

RleeeHello alle søte

Nå har Emely just gått hjem. Ho ble hentet for bare 5minutter siden, noe i den duren. Planen da Emely ble med meg hjem etter skolen, var å være hjemme hos meg å øve masse masse til RLE, men istedenfor ble det bare masse tulling, og latterkrampe. Og vi var tilog med så barslige at vi spilt "Play with fire" og et annt spill som ejg ikke aner hva heter. Lattis hele tiden.

Så siden meg og Emely nesten ikke fikk øvd noe, må  jeg sitte å øve nå. Må få 5 på denne framføringen siden da får jeg 5 i tandpunkt, wii. VELDIG bra til å være meg skal jeg si deg.  Så da har jeg ikke tid til å blogge mere, fordi jeg mp øve...som sagt...

Så her kommer noen bilder jeg bare tok akkurat nå, sorry webbilder. Here we go: Så klarte jeg å faila så sykt, så jeg glemte "u"-en i "Buddhismen"....

For dere som hadde veldig lyst å se min fine plakat(?)..Så er jo jeg et geni(?) så jeg tar å skriver hele teksten bakpå, så jeg har notater bak. GENIALT!

-Hat du på mye fremføringer på skolen?

-Eline

Trenger header?

Hei

Nå har jeg og Emely tenkt litt på det med header. Vi har jo ikke noe header nå, eller vi har bare stappet inn et bile av hver av oss..ehe.. Så vi lurte på om du kanskje hadde lyst å lage et til oss. Visst du syns det er gøy å mixe og trixe litt, så har vi jobben for deg. Bare send en kommentar i kommentarfeltet, og spør om du lurer på noe.

Veldig koselig om du hadde hatt lyst å lage en header til oss!

Meget fint bilde av Emely og meg. Tenkte vi måtte ha litt humor innblandet..!

-Har du lyst å lage en header til oss?

-Eline og Emly

Tur med Leo...

Hei

Nå vet jeg at jeg har blogget veldig mye, litt for mye liksom. men uansett så blogger jeg enda litt til. Idag er sånn dag, hvr jeg må finne på noe med noen, eller så sitter jeg bare på pc-en hele tiden. Klarer ikke å øve til RLE-fremføringen, matte heldags, engelsk heldags elelr noe.. Men hvertfall, nå skal jeg om 10 minutter ca, på butikken med Leo, Buddy(hunden min, hunden til hanna), Hanna og Bugga (Sebastian). Hater egentlig å gå med Leo, men det må jo gjøres. Passet ganske bra, siden både meg og Hanna trengte noe godis til heldagsen imorgen! Odi siden meg og Hanna er så gode venner, og Buddy og Leo er homovenner, og Bugga er en taper, så passet det perfekt!

Sorry for webbbilder


 

Lei meg for at jeg må gå med Leo..Men glad for at Hanna, Bugga og Buddy blir med!

-Har du hund du må gå ofte på tur med..?

-Eline

Justin Bieber sanger, HEKTA

Hei

Nå la jeg ut et innlegg for ikke lenge siden. men jeg må bare dele noen av de nye sangene av Justin Bieber. Jeg er så hekta på noen av de at det er helt syykt! So here we go:

 

 
Justin Bieber: Only Thing I Ever Get For Christmas


Justin Bieber: Christmas Eve


Justin Bieber: Silent Night


Justin Bieber: Mistletoe
 
Må innrømme at den siste sangen, begynner jeg å bli ganske lei av.. Hørte på den hele tiden før, men den er fortsatt VELDIGA fin!
 
-Hørt noen av disse, hekta?
 
-Eline


 

 

Mot og Glede, Øving

Hei

Som Emely skrev i forige innlegg, så er det altså mot og glede- dagen i dag. Det går jo som sagt ut på å gi et komblimang(?), hvertfall si noe fint, smile, og ja glede andre rett og slett. Så litt om videre på min dag i dag:

I dag går den meste tiden min på å øve til RLE-framføring, drep meg. Egentlig er det veldig dårlig blogging fra min side i det siste, har vært så opptatt. Men jeg skal skjerpe meg. Har du noen ting du må skjerpe deg med?

Noen få ting, som jeg burde skjerpe meg med:

1) Begynne å blogge mye mer, og oftere!

2) Må få orden på sklen, så jeg ikke får så mange anmerkninger..

3) SLUTTE  å tulle i timene, så jeg ikke får så mange anmerkninger.. ehe..

4) Pørve å få litt mere tid sammen med min aller bestevenn

5) Flinkere med å gjøre lekser..

Så dette er altså noen få ting jeg kunne blitt litt bedre på får å si det sånn.

-Noenting du kunne blitt bedre på?

-Eline, ha en god dag og husk å smile!

Mot til og glede dagen!

Hei! 

Nå sitter jeg bare in the sofa og venter på at jeg skal dra til konfmøte. heh, veeldig gøy ja. Men som overskriften sier har hele skolen vår hatt mot til og glede dagen! Ja, det går vel egentlig bare ut på å gjøre andre glad, gi en fin kommentar, gi en klem eller gjør noe positivt. Så husk og smil mye alle sammen! 


åå, dette var gode minner♥ bildet er fra i sommer, blir så glad av og tenke på det! 

Smiler du ofte?
- Emely 

♥

  
ever looked at you bestfriend and wonder
"why the hell aren't we comedians?"

 

Har du oppled dette før? haha

- Emely♥ 

Ribbe!

Hei

Nå er jeg så klar for en fantastisk middag med familien + besta! Og grunnen til at jeg egentlig gleder meg så, er fordi vi skla ha RIBBE!! wii Jeg kan ikke beskrive hvor gla jeg er i ribbe, høres jo ut som en dust haha.

Så nå må jeg gå fordi nå er det bare noen få minutter til middag, legger ikke ut bilde av meg nå, just dusjet! Skal love deg at det ikke er et bra syn. Sa jeg tar et gammelt bilde  fra pc-en!Syns dette bilde passet litt, siden her smiler jeg så, og jeg smiler så nå siden jeg skal spise ribbe!

(veldig fårlig innlegg..)

-Er du like glad i ribbe som jeg er?

-Eline 

 

Fridaaa

Nå ligger jeg i senga hos min kjære Frida, eller egentlig hos farmora til min kjære Frida. Vi bare chiller litt:) i går i bursdagen var det kjempe gøy, møtte mange herlige folk og spiste herlig taco. Men nå orker jeg ikke å skrive mer så hade snuppiser ! Just stått opp så jeg legger ikke ut noe bilde ....

Chilling

Hello

I dag  har jeg faktisk null planer, så i dag blir det bare chilling, imorgen skal jeg til Emely på kvelden og gå med Frida på dagen, så i dag vil jeg bare være hjemme tror jeg. Skal snart ut å handle litt mat med mamma og mormor, altid koselig det.

Men som jeg sikkert har sagt før, så har jeg jo ikke noe spesielt intresangt og gøy å blogge om, så visst dere sender inn noe jeg kan blogge om, hade deet vørt fint. Visst dere ønsker at jeg skal ha spørsmåls runde, så kan jeg sikkert et, eller bilder av et rom i huset, eller ja... dere bestemmer!Bilde er fra sommeren 2011 (reggis -.-)

-Send inn en kommentar om hva jeg kan blogge om?

-Eline

 

Konkuranse ting..

Hei

Nå har jeg just sett at det er sånn ting du skal finne på et ønske så skal du skrive et innlegg om det ønske, så kan du vinne en phone, TV, data osv.Så mitt ønske er da å gå på date med JUSTIN BIEBER!! Haha veldig bra ønske, vet...

Så meld dere på dere iogså, visst dere har blogg!

-Eline

Klikk på bildet eller linken nedenfor for å se hvordan du kan bli en bli med i drømmemail-konkurransen til Hotmail! Det er mulighet å delta både for bloggere og lesere!

Klikk her for mer info!

Øving..

Hello

Nå er jeg og Emely veldig opptatt av å øve på prøve, så har ikke tid til noe blogging, så derfor la jeg bare inn et innlegg så dere vet hva vi holder på med.


-Emely og Eline ♥

EMELY!

Hello alle søte

Nå bare chiller jeg litt med å øve til prøve! DRIT GØY!.... Vi skal ha mat & helse- teori prøve på fredag skjønner dere. Veldig mye prøver for tiden. Så forige uke hadde vi prøve i "Geografi", så da ble deet også en del øving, men får å si det slik, var deet vert det! Fori jeg fikk den tilbake i går, og jeg fikk nemlig 6-er! Wii STOLT av meg selv altså. Men nok om det...

Klokka 6 ca kommer Emely til meg, og da skal vi fikse det grusome designet, så deet blir jo litt gøy da. Resten av tiden går mest sannsynlig til å øve på "mat & helse" prøven...

Sorry webb bilder, men nå har jeg faktisk funnet kameraet mitt igjen, så nå lader det! Så nå kan jeg begynne å ta en smule bedre bilder..! Jeg har ikke speilrefleks, så det er bare et lite nusselig et..


Ikke søt en plass..


Siden jeg er så proff, har jeg altså laget meg to øveark..wii

-Har dere mye prøver?

-Eline


M&H- Zomba (?)

Hello alle søte

Nå har jeg just blitt ferdig me den grisome matteleksa...! ENDELIG! suger i matte.. Nok om det, fordi å så er det bare 1 og en halv time til jeg skal på zomba, men Hanna, og kanskje Vilde. Rebeccca er syk...så ho skal ikke.. Imellomtiden skal jeg egentlig øve til mat og helse prøven. Men jeg klarer bokstavelig talt å ikke konsentrere meg...så derfor blir det å slå på pc-en og sitter på facebok, blogger, leser bloggger osv. Alt annet enn å lese til prøve

Siden jeg har så sykt fritids,kommer noen fine fjortis bilder her nå:
-Hva syns du om de nydelige bildene?

-Eline

Travel dag!

Hei!

Jeg er da den andre eier av denne bloggen! jeg har hatt en veldig travel dag i dag. Har vært hos pappa som bor i skien i hele helga, kom hjem klokka  5, så var det rett for å spille kamp. Og vi tapte kampen, wihoo! greate! Men i morgen vil det nok kommer et innlegg om hvem jeg er og hvor jeg kommer fra osv! 

this is me! æsj, haha, første bildet jeg fant! men det funker

 

- Emely♥ 

Om meg

Hei

Jeg kom på istad at jeg så vidt har fortalt noe om meg selv. Så tenkte jeg at jeg skulle gjøre nå: Jeg er ei jente på 13 år, fyller 14 på jualaften, så det er jo ikke lenge til. Jeg har spilt fotball i 7 år, men sluttet for et år siden, fordi jeg ble så sykt lei. Så nå fortiden går jeg ikke på noe spesielt, bortsett fra at ejg går på zomba(?) på mandager men Hanna, Rebecca og Vilde. Drit gøy, og morsomt!!

Jeg har to søsken  og en mamma og pappa hahah. Unormalt eller hva? ånei..! Jeg har jo denne bloggen sammen med Emely, og Emely er altså min aller aller bestevenn! Vi har helt syk humor, og veldig veldig selvironi. For dere som ikke vet hva selv ironi er så vil de si at du ler veldig mye av deg selv, og det du sier selv. 

Jeg er utrolig årlig til å blogge, men gjør det kunn fordi jeg syns det er gøy og morsomt. Jeg kommer ikk til å blogge så mye tror jeg, men kanskje 2-3 innlegg hver dag eller no...

HÅPER DU VIL LESE BLOGGEN VÅR!Bilde fra sommerferien 2011.

-Tycks?

-Eline

Chille kveld

Hello

Nå sitter jeg i stua og kjeder meg ganske egentlig... Jeg leser mange forskjellige blogger. Har du noen favoritt-blogger? Jeg har egentlig ikke noen spesielle jeg liker, men pleier å lese disse av og til: http://rhew.blogg.no/ - http://tcmn.blogg.no/ - http://shess.blogg.no/ . Så leser  jeg også disse to bloggene, hvor temaet er Justin Bieber:  http://bibses.blogg.no/ og http://justindrewbieber.blogg.no/ !-Leser du noen blogger?

-Eline

Litt bilder..

Hei

Nå er jeg fortsatt hos Amalie, og jeg tenkte jeg kunne legge ut noen bilder av oss to akuratt nå! Kan ikke si jeg har det beste hairday-en i dag, men ja ja.. Dårlig bilder...webb!

 Søte eller hva?..
-Syns du vi var søte eller hva...?

-Eline (Amalie)

 

 

Bilder

Hei

Nå er det altså Amalie som har tvingt meg til å legge ut noen bilder av meg å, siden ho syns det var litt flaut å  bare ha et stort bilde av ho, i det forige innlegget... så here we go!Amalie tvang meg...Spyr av meg selv når jeg ser på dette, men Amalie syns det bilde jeg la ut i forige innlegg var så stygt så derfor måtte jeg også legge ut et stygt et...
-Syns om bildene?

-Amalie/Eline

Dagen i dag

Hei!

Nå har jeg og Emely altså fått oss blogg i sammen. Jeg er utrloig dårlig til å blogge, men gjør det likevell fordi det er gøy. Håper du vil lese bloggen vår.

Idag skal jeg mest tilbringe min tid med min bestevenn Amalie Rakkestad. Vi er hjemme hos Amalie nå og bare chiller. Jeg legger sikkert inn noen bilder seinere av meg og Amalie i dag, eller hva vi har gjort, men nå er det så tidligt at jeg har ikek fått tatt noen bilder enda. Mitt kamera er desverre ødelagt, så jeg  har jo egentlig litt problemer med å ta bilder her om dagen. Men kan sikekrt bare bruke Amalie sitt.


Amalie                                                                                                Eline
Hahahah dette bilde er altså tatt på Gautestad da meg og Amalie var veldig små, nyttersaften 2002Dette er altså Amalie, men litt gammelt det å.. men pen!

-Hva skal du i dag?

-Eline

 

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)Velkommen!
Vi er da to jenter fra Kristiansand, Eline og Emely!Begge er 14 og vi går på samme skole. Mange ser på oss som tvillinger, vi er ganske like kan man si. Så er vi jo altså bestevenner, og tenkte vi kunne lage en blogg, og se hvordan det går!

arkiv


Desember 2011
November 2011

kategorier


Blogg
hverdag

favoritter


blogg.no
Få din egen blogg!

designet er laget av:


Caroline Maria

TIL TOPPEN AV BLOGGEN
hits