MATTETENTAMEN

Hei

Nå er jeg egentlig fortsatt syk-.- men jeg bgynner å bli mye bedre, og det er jo veldig positivt, siden det er sinnsykt kjedelig å sitte på matte heldags å ha vodt i magen og hode og ja...(matte heldagsen er imorgen btw) Så  jeg håper jeg blir frisk til imorgen. I dag har hele dagen min gått til å øve på matten egentlig, bortsett fra at  jeg så på en Harry Potter film, med min søster for en stund siden da.. Men siden jeg ikke har vært på skolen har jeg jo hatt mye tid til å øve på, så det er jo bra. Jeg har øvd MYE men kan fremdeles ikke halvparten, så det er jo fette fint...

Men nå må jeg øve videre, bilder av matte..intresangt...(syk, så ikke bilder av meg):

 

 

 

 

 

 

 

AWKWARD

Hei

Nå ligger ejg altså i sofaen i stua med hodeverk, vondt i magen og bare veldig slapp. Aner egentlig ikke om jeg er syk eller..om ja, aner ikke. Ligger å ser på "AWKWARD", drit gøy program som går på MTV.  Idag legger jeg heller ikke ut bilde av meg, fordi jeg har ike stelt meg i det hele tatt. Jeg har ikke engang kledd meg, går i pysjamas.

Bilder av programmet:

-Har du sett Awkward før?

-Eline

Chilling

Hei

Nå kom jeg just inn døra. Jeg har jo sovet hos Emely som dere sikkert har fått med dere. Det var super koselig, vi hadde det kjempe gøy. Vi stod opp klokka halv ti og da var det bare å spise å rett på kamp. Emely skulle spille håndballkamp, og var med å så på. Desverre tapte de, men det var en gøy kam likevell. Emely syns jo jeg da, var desidert banens beste! Men alle jentene var flinke

I dag eller nå skal jeg rydde rommet.. så skal jeg kanskje gå med Rikke i kveld, men det er bare kanskje..!

Orker ikke å legge ut noen bilder nå..ser helt helt gal ut! Så det blir et lite happy day smiley!

-Eline

Kose fredag!

Hei

Nå sitter Eline og meg i senga mi, og wiliam da. Vi sitter bare og chiller nå, begger er vell egentlig ganske slitne og trøtte. Tidliger i dag spiste vi pizza, så på idol, snakka og bare koste oss. Orker ikke skrive så mye så vi bare legger inn et par bilder, ikke så mange men, men.

 

 


Kjører svart/hvitt bilder her ja!

- Emely og Eline♥

RleeeHello alle søte

Nå har Emely just gått hjem. Ho ble hentet for bare 5minutter siden, noe i den duren. Planen da Emely ble med meg hjem etter skolen, var å være hjemme hos meg å øve masse masse til RLE, men istedenfor ble det bare masse tulling, og latterkrampe. Og vi var tilog med så barslige at vi spilt "Play with fire" og et annt spill som ejg ikke aner hva heter. Lattis hele tiden.

Så siden meg og Emely nesten ikke fikk øvd noe, må  jeg sitte å øve nå. Må få 5 på denne framføringen siden da får jeg 5 i tandpunkt, wii. VELDIG bra til å være meg skal jeg si deg.  Så da har jeg ikke tid til å blogge mere, fordi jeg mp øve...som sagt...

Så her kommer noen bilder jeg bare tok akkurat nå, sorry webbilder. Here we go: Så klarte jeg å faila så sykt, så jeg glemte "u"-en i "Buddhismen"....

For dere som hadde veldig lyst å se min fine plakat(?)..Så er jo jeg et geni(?) så jeg tar å skriver hele teksten bakpå, så jeg har notater bak. GENIALT!

-Hat du på mye fremføringer på skolen?

-Eline

Trenger header?

Hei

Nå har jeg og Emely tenkt litt på det med header. Vi har jo ikke noe header nå, eller vi har bare stappet inn et bile av hver av oss..ehe.. Så vi lurte på om du kanskje hadde lyst å lage et til oss. Visst du syns det er gøy å mixe og trixe litt, så har vi jobben for deg. Bare send en kommentar i kommentarfeltet, og spør om du lurer på noe.

Veldig koselig om du hadde hatt lyst å lage en header til oss!

Meget fint bilde av Emely og meg. Tenkte vi måtte ha litt humor innblandet..!

-Har du lyst å lage en header til oss?

-Eline og Emly

Tur med Leo...

Hei

Nå vet jeg at jeg har blogget veldig mye, litt for mye liksom. men uansett så blogger jeg enda litt til. Idag er sånn dag, hvr jeg må finne på noe med noen, eller så sitter jeg bare på pc-en hele tiden. Klarer ikke å øve til RLE-fremføringen, matte heldags, engelsk heldags elelr noe.. Men hvertfall, nå skal jeg om 10 minutter ca, på butikken med Leo, Buddy(hunden min, hunden til hanna), Hanna og Bugga (Sebastian). Hater egentlig å gå med Leo, men det må jo gjøres. Passet ganske bra, siden både meg og Hanna trengte noe godis til heldagsen imorgen! Odi siden meg og Hanna er så gode venner, og Buddy og Leo er homovenner, og Bugga er en taper, så passet det perfekt!

Sorry for webbbilder


 

Lei meg for at jeg må gå med Leo..Men glad for at Hanna, Bugga og Buddy blir med!

-Har du hund du må gå ofte på tur med..?

-Eline

Justin Bieber sanger, HEKTA

Hei

Nå la jeg ut et innlegg for ikke lenge siden. men jeg må bare dele noen av de nye sangene av Justin Bieber. Jeg er så hekta på noen av de at det er helt syykt! So here we go:

 

 
Justin Bieber: Only Thing I Ever Get For Christmas


Justin Bieber: Christmas Eve


Justin Bieber: Silent Night


Justin Bieber: Mistletoe
 
Må innrømme at den siste sangen, begynner jeg å bli ganske lei av.. Hørte på den hele tiden før, men den er fortsatt VELDIGA fin!
 
-Hørt noen av disse, hekta?
 
-Eline


 

 

Mot og Glede, Øving

Hei

Som Emely skrev i forige innlegg, så er det altså mot og glede- dagen i dag. Det går jo som sagt ut på å gi et komblimang(?), hvertfall si noe fint, smile, og ja glede andre rett og slett. Så litt om videre på min dag i dag:

I dag går den meste tiden min på å øve til RLE-framføring, drep meg. Egentlig er det veldig dårlig blogging fra min side i det siste, har vært så opptatt. Men jeg skal skjerpe meg. Har du noen ting du må skjerpe deg med?

Noen få ting, som jeg burde skjerpe meg med:

1) Begynne å blogge mye mer, og oftere!

2) Må få orden på sklen, så jeg ikke får så mange anmerkninger..

3) SLUTTE  å tulle i timene, så jeg ikke får så mange anmerkninger.. ehe..

4) Pørve å få litt mere tid sammen med min aller bestevenn

5) Flinkere med å gjøre lekser..

Så dette er altså noen få ting jeg kunne blitt litt bedre på får å si det sånn.

-Noenting du kunne blitt bedre på?

-Eline, ha en god dag og husk å smile!

Mot til og glede dagen!

Hei! 

Nå sitter jeg bare in the sofa og venter på at jeg skal dra til konfmøte. heh, veeldig gøy ja. Men som overskriften sier har hele skolen vår hatt mot til og glede dagen! Ja, det går vel egentlig bare ut på å gjøre andre glad, gi en fin kommentar, gi en klem eller gjør noe positivt. Så husk og smil mye alle sammen! 


åå, dette var gode minner♥ bildet er fra i sommer, blir så glad av og tenke på det! 

Smiler du ofte?
- Emely 

♥

  
ever looked at you bestfriend and wonder
"why the hell aren't we comedians?"

 

Har du oppled dette før? haha

- Emely♥ 

Ribbe!

Hei

Nå er jeg så klar for en fantastisk middag med familien + besta! Og grunnen til at jeg egentlig gleder meg så, er fordi vi skla ha RIBBE!! wii Jeg kan ikke beskrive hvor gla jeg er i ribbe, høres jo ut som en dust haha.

Så nå må jeg gå fordi nå er det bare noen få minutter til middag, legger ikke ut bilde av meg nå, just dusjet! Skal love deg at det ikke er et bra syn. Sa jeg tar et gammelt bilde  fra pc-en!Syns dette bilde passet litt, siden her smiler jeg så, og jeg smiler så nå siden jeg skal spise ribbe!

(veldig fårlig innlegg..)

-Er du like glad i ribbe som jeg er?

-Eline 

 

Fridaaa

Nå ligger jeg i senga hos min kjære Frida, eller egentlig hos farmora til min kjære Frida. Vi bare chiller litt:) i går i bursdagen var det kjempe gøy, møtte mange herlige folk og spiste herlig taco. Men nå orker jeg ikke å skrive mer så hade snuppiser ! Just stått opp så jeg legger ikke ut noe bilde ....

Chilling

Hello

I dag  har jeg faktisk null planer, så i dag blir det bare chilling, imorgen skal jeg til Emely på kvelden og gå med Frida på dagen, så i dag vil jeg bare være hjemme tror jeg. Skal snart ut å handle litt mat med mamma og mormor, altid koselig det.

Men som jeg sikkert har sagt før, så har jeg jo ikke noe spesielt intresangt og gøy å blogge om, så visst dere sender inn noe jeg kan blogge om, hade deet vørt fint. Visst dere ønsker at jeg skal ha spørsmåls runde, så kan jeg sikkert et, eller bilder av et rom i huset, eller ja... dere bestemmer!Bilde er fra sommeren 2011 (reggis -.-)

-Send inn en kommentar om hva jeg kan blogge om?

-Eline

 

Konkuranse ting..

Hei

Nå har jeg just sett at det er sånn ting du skal finne på et ønske så skal du skrive et innlegg om det ønske, så kan du vinne en phone, TV, data osv.Så mitt ønske er da å gå på date med JUSTIN BIEBER!! Haha veldig bra ønske, vet...

Så meld dere på dere iogså, visst dere har blogg!

-Eline

Klikk på bildet eller linken nedenfor for å se hvordan du kan bli en bli med i drømmemail-konkurransen til Hotmail! Det er mulighet å delta både for bloggere og lesere!

Klikk her for mer info!

Øving..

Hello

Nå er jeg og Emely veldig opptatt av å øve på prøve, så har ikke tid til noe blogging, så derfor la jeg bare inn et innlegg så dere vet hva vi holder på med.


-Emely og Eline ♥

EMELY!

Hello alle søte

Nå bare chiller jeg litt med å øve til prøve! DRIT GØY!.... Vi skal ha mat & helse- teori prøve på fredag skjønner dere. Veldig mye prøver for tiden. Så forige uke hadde vi prøve i "Geografi", så da ble deet også en del øving, men får å si det slik, var deet vert det! Fori jeg fikk den tilbake i går, og jeg fikk nemlig 6-er! Wii STOLT av meg selv altså. Men nok om det...

Klokka 6 ca kommer Emely til meg, og da skal vi fikse det grusome designet, så deet blir jo litt gøy da. Resten av tiden går mest sannsynlig til å øve på "mat & helse" prøven...

Sorry webb bilder, men nå har jeg faktisk funnet kameraet mitt igjen, så nå lader det! Så nå kan jeg begynne å ta en smule bedre bilder..! Jeg har ikke speilrefleks, så det er bare et lite nusselig et..


Ikke søt en plass..


Siden jeg er så proff, har jeg altså laget meg to øveark..wii

-Har dere mye prøver?

-Eline


M&H- Zomba (?)

Hello alle søte

Nå har jeg just blitt ferdig me den grisome matteleksa...! ENDELIG! suger i matte.. Nok om det, fordi å så er det bare 1 og en halv time til jeg skal på zomba, men Hanna, og kanskje Vilde. Rebeccca er syk...så ho skal ikke.. Imellomtiden skal jeg egentlig øve til mat og helse prøven. Men jeg klarer bokstavelig talt å ikke konsentrere meg...så derfor blir det å slå på pc-en og sitter på facebok, blogger, leser bloggger osv. Alt annet enn å lese til prøve

Siden jeg har så sykt fritids,kommer noen fine fjortis bilder her nå:
-Hva syns du om de nydelige bildene?

-Eline

Travel dag!

Hei!

Jeg er da den andre eier av denne bloggen! jeg har hatt en veldig travel dag i dag. Har vært hos pappa som bor i skien i hele helga, kom hjem klokka  5, så var det rett for å spille kamp. Og vi tapte kampen, wihoo! greate! Men i morgen vil det nok kommer et innlegg om hvem jeg er og hvor jeg kommer fra osv! 

this is me! æsj, haha, første bildet jeg fant! men det funker

 

- Emely♥ 

Om meg

Hei

Jeg kom på istad at jeg så vidt har fortalt noe om meg selv. Så tenkte jeg at jeg skulle gjøre nå: Jeg er ei jente på 13 år, fyller 14 på jualaften, så det er jo ikke lenge til. Jeg har spilt fotball i 7 år, men sluttet for et år siden, fordi jeg ble så sykt lei. Så nå fortiden går jeg ikke på noe spesielt, bortsett fra at ejg går på zomba(?) på mandager men Hanna, Rebecca og Vilde. Drit gøy, og morsomt!!

Jeg har to søsken  og en mamma og pappa hahah. Unormalt eller hva? ånei..! Jeg har jo denne bloggen sammen med Emely, og Emely er altså min aller aller bestevenn! Vi har helt syk humor, og veldig veldig selvironi. For dere som ikke vet hva selv ironi er så vil de si at du ler veldig mye av deg selv, og det du sier selv. 

Jeg er utrolig årlig til å blogge, men gjør det kunn fordi jeg syns det er gøy og morsomt. Jeg kommer ikk til å blogge så mye tror jeg, men kanskje 2-3 innlegg hver dag eller no...

HÅPER DU VIL LESE BLOGGEN VÅR!Bilde fra sommerferien 2011.

-Tycks?

-Eline

Chille kveld

Hello

Nå sitter jeg i stua og kjeder meg ganske egentlig... Jeg leser mange forskjellige blogger. Har du noen favoritt-blogger? Jeg har egentlig ikke noen spesielle jeg liker, men pleier å lese disse av og til: http://rhew.blogg.no/ - http://tcmn.blogg.no/ - http://shess.blogg.no/ . Så leser  jeg også disse to bloggene, hvor temaet er Justin Bieber:  http://bibses.blogg.no/ og http://justindrewbieber.blogg.no/ !-Leser du noen blogger?

-Eline

Litt bilder..

Hei

Nå er jeg fortsatt hos Amalie, og jeg tenkte jeg kunne legge ut noen bilder av oss to akuratt nå! Kan ikke si jeg har det beste hairday-en i dag, men ja ja.. Dårlig bilder...webb!

 Søte eller hva?..
-Syns du vi var søte eller hva...?

-Eline (Amalie)

 

 

Bilder

Hei

Nå er det altså Amalie som har tvingt meg til å legge ut noen bilder av meg å, siden ho syns det var litt flaut å  bare ha et stort bilde av ho, i det forige innlegget... så here we go!Amalie tvang meg...Spyr av meg selv når jeg ser på dette, men Amalie syns det bilde jeg la ut i forige innlegg var så stygt så derfor måtte jeg også legge ut et stygt et...
-Syns om bildene?

-Amalie/Eline

Dagen i dag

Hei!

Nå har jeg og Emely altså fått oss blogg i sammen. Jeg er utrloig dårlig til å blogge, men gjør det likevell fordi det er gøy. Håper du vil lese bloggen vår.

Idag skal jeg mest tilbringe min tid med min bestevenn Amalie Rakkestad. Vi er hjemme hos Amalie nå og bare chiller. Jeg legger sikkert inn noen bilder seinere av meg og Amalie i dag, eller hva vi har gjort, men nå er det så tidligt at jeg har ikek fått tatt noen bilder enda. Mitt kamera er desverre ødelagt, så jeg  har jo egentlig litt problemer med å ta bilder her om dagen. Men kan sikekrt bare bruke Amalie sitt.


Amalie                                                                                                Eline
Hahahah dette bilde er altså tatt på Gautestad da meg og Amalie var veldig små, nyttersaften 2002Dette er altså Amalie, men litt gammelt det å.. men pen!

-Hva skal du i dag?

-Eline

 

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)Velkommen!
Vi er da to jenter fra Kristiansand, Eline og Emely!Begge er 14 og vi går på samme skole. Mange ser på oss som tvillinger, vi er ganske like kan man si. Så er vi jo altså bestevenner, og tenkte vi kunne lage en blogg, og se hvordan det går!

arkiv


November 2011

kategorier


Blogg
hverdag

favoritter


blogg.no
Få din egen blogg!

designet er laget av:


Caroline Maria

TIL TOPPEN AV BLOGGEN
hits